Afbeelding

‘Kuier deur Kruidenwijk’: Stap voor stap naar een actiever en socialer leven

Human Interest

NIJVERDAL - Meer bewegen en nieuwe mensen ontmoeten? Doe dan mee met het programma ‘Kuier deur Kruidenwijk’ in en rondom De Kruidenwijk, onder begeleiding van een leefstijlcoach van De Welle.

Het programma duurt vier maanden en is speciaal ontworpen om meer te bewegen en nieuwe mensen te leren kennen. Ook wie niet zo ver kan lopen of een stok of rollator gebruikt, kun meedoen. Er wordt rekening gehouden met ieders behoeften.

Wekelijks wordt er gewandeld op donderdagmiddag, beginnend op 6 juni om 14.00 uur vanaf Kulturhus Kruidenwijk, Kuperserf 43 in Nijverdal. Na de wandeling is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Na vier maanden gaat de groep verder met vrijwillige wandelbegeleiders. Deelname aan de wandelgroep en twee workshops over voeding en vitaliteit zijn gratis. Alleen voor de koffie of thee na afloop moet betaald worden.

Karel en Annelies zijn al enthousiaste deelnemers van een eerdere wandelgroep van De Welle. Karel is blij dat hij wekelijks mee kan wandelen: “Anders zit je maar alleen thuis te kijken. Nu spreek ik weer veel mensen.” Annelies vindt dat het wandelen een stuk leuker is, juist door het samen met anderen te doen. “Anders deed ik het niet! Ik voel me door het wandelen een stuk fitter.”

Meedoen? Aanmelden kan telefonisch via 0548-638810 of per e-mail naar leefstijlcoaches@stichtingdewelle.nl. Bel voor meer informatie met Marije Dankelman, beweeg- en leefstijlcoach van De Welle, op 06-12216966.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11