Afbeelding

Ambtsjubileum ds. Guido Sinke: 40 jaar predikant

Nieuws

NIJVERDAL - Vrije Evangelische Gemeente Nijverdal viert het ambtsjubileum van ds. Guido Sinke. Hij is 40 jaar predikant.

Op zondag 4 maart 1984 vond een bijzondere dienst plaats in de Vrije Evangelische Gemeente Nijverdal. Kandidaat Guido Sinke werd die middag door ds. Bert Louwerse bevestigd en ingezegend als predikant in de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland. Vervolgens vond zijn intrede plaats als predikant in de Nijverdalse VEG. Na 10 jaar actief geweest te zijn in Nijverdal vertrok hij naar de VEG Rotterdam. Bij velen, binnen en buiten onze Nijverdalse Vrije Evangelische Gemeente, was en is Guido Sinke gezien en geliefd.

Op zondag 3 maart 2024 vanaf 9.30 uur staat de gemeente in een feestelijke en muzikale ochtenddienst in het kerkgebouw aan de Grotestraat 68 stil bij dit 40-jarig jubileum. Ds. Guido Sinke zal zelf in deze dienst voorgaan. Van harte welkom om dit feestje mee te vieren!

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11