N751 bij Daarle
N751 bij Daarle Bron: Provincie Overijssel

Groot onderhoud aan N751 bij Daarle

Nieuws

Provincie Overijssel voert vanaf maandag 4 maart aanstaande groot onderhoud uit aan provinciale weg N751 bij Daarle. De werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot medio april 2024.

Op het gedeelte van de weg waar fietsers de weg nog delen met het autoverkeer, wordt de fietssuggestiestrook vervangen door een vrijliggend fietspad. Daarnaast komt in het midden, over de gehele weg een kleine verhoging. Door middel van deze maatregelen verhoogt Provincie Overijssel de verkeersveiligheid. Er wordt ruimte gecreëerd voor fietsers en de snelheid van weggebruikers gaat naar beneden.

De wegwerkzaamheden aan de N751 worden in fases uitgevoerd. Dit om ervoor te zorgen dat de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar blijft en er zo min mogelijk hinder is. In de eerste fase van 4 maart tot en met 22 maart wordt er gewerkt vanaf de bebouwde komgrens (kant Den Ham) tot autobedrijf Voortman en van autobedrijf Manenschijn tot de bebouwde komgrens (kant Hoge Hexel). In de tweede fase van 25 maart tot medio april wordt er gewerkt op het gedeelte tussen autobedrijf Voortman en autobedrijf Manenschijn.

Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid over de N341 – N36 – A35 – N35, via Den Ham – Vroomshoop – Vriezenveen – Wierden. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de weg, N751, en worden waar nodig ter plaatse omgeleid. De aannemer treft voorzieningen en stemt af met aanwonenden voor de bereikbaarheid van het bestemmingsverkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met enige hinder.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 16 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 23 uur geleden
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05