Afbeelding

De Week van de Stenen Winkel: Bos Bedden is lokaal betrokken

Nieuws

NIJVERDAL - Deze week wordt de ‘Week van de Stenen winkel’ gevierd. Bos Bedden in Nijverdal viert dit uitbundig mee! “Wij zijn er namelijk maar wat trots op dat wij met onze stenen winkel van 3.000 m2 hartelijk zijn ontvangen op het mooie Nijverdal sinds 2022. Inmiddels weten steeds meer mensen onze mooie winkel te vinden en dat geeft ons nóg meer ruimte om lokaal betrokken te zijn”, aldus Bos Bedden.

“Dat wij mee kunnen vieren aan deze ‘Week van de Stenen Winkel’ is niet vanzelfsprekend. Dat wordt namelijk mogelijk gemaakt door jou als klant! We krijgen veel vanuit het Nijverdal en omgeving en dat biedt ons als Bos Bedden de mogelijkheid om maatschappelijk en lokaal betrokken te zijn door mooie dingen terug te doen”, vervolgt Bos Bedden. Zo is Bos Bedden al twee jaar op rij een van de hoofdsponsors van de Schaatsbaan in het centrum van Nijverdal. Ook was Bos Bedden het afgelopen jaar een van de hoofdsponsors van de feestweek Bruisend Nijverdal! “Waar wij een steentje bij kunnen dragen én waar het in onze mogelijkheid ligt, doen we dat graag.” Ook diverse sportverenigingen worden door Bos Bedden gesponsord. 

Bos Bedden wil iedereen dan ook extra bedanken voor deze mooie samenwerking en het gegeven vertrouwen. In de ‘Week van de Stenen Winkel’ wordt dit gevierd. “Zo profiteer je van onze voorjaarsschoonmaak en diverse andere acties bij ons in de showroom. Tegelijkertijd kun je ook een kijkje nemen bij ons nieuwe merk Phillow! Dit is ons eigen merk met een volwaardige lijn boxsprings, ledikanten, matrassen en linnenkasten voor een toegankelijke prijs en met de kwaliteit die iedereen gewend is van ons. En ja, dat komen we natuurlijk met onze eigen monteurs bij je bezorgen en monteren in jouw slaapkamer!”

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbedden.nl
www.bosbedden.nl

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11