Afbeelding

Hertruiters in de prijzen bij springwedstrijd in Hellendoorn

Sport

HELLENDOORN - Afgelopen week werd er in Hellendoorn een springwedstrijd georganiseerd. De wedstrijd kon op veel animo rekenen en er werd drie volle dagen volop gesprongen in het Hippisch Centrum ’t Oale Spoor.

Op donderdag en vrijdag kwamen de paarden aan de start, waarbij er in het 90 cm parcours een eerste prijs was voor Hertruiter Luc Eshuis met Othello. In datzelfde parcours won Marije Spenkelink met Marquez Le Donia  een vierde prijs met 67,5 stijlpunten.

In het 1.00 m. was er een mooie tweede prijs voor Remco van Dijke met Otis.

Op zaterdag was het de beurt aan de ponycombinaties en ook daar reden Hertruiters zich in de prijzen. In het 80 cm parcours categorie DE pony’s was er een 2e prijs voor Melissa Eshuis met Lord en een 3e prijs voor Thijmen Hosmar met Chokotoff.

De gecombineerde 80/90 cm CDE rubriek werd gewonnen door Berber Nijland met Simba van Bernij.

Ook in Saasveld werd een springwedstrijd georganiseerd. Op zondag 21 januari won Linde Vliek met Ayla daar een 4e prijs met 75 stijlpunten.

In Mariënheem werd dressuur gereden en Sophie ter Haar won daar met haar pony’s Londen en GoldStar eerste prijzen. Met Londen won ze een eerste prijs in de klasse L2 dressuur, met GoldStar won ze een eerste en een tweede prijs in de klasse M2.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17