Team 3
Team 3

Teams G.V. Fysion 3e en 1e op plaatsingswedstijd

Sport

RIJSSEN - Afgelopen zaterdag waren in Rijssen de tweede plaatsingswedstrijden voor teams voor de finale van Overijssel. G.V. Fysion was met drie teams vertegenwoordigd. 

De dag begon al vroeg voor de meiden van de middenbouw niveau 5. Eline, Lindsay, Nina, Ella en Maud waren helaas niet op volle sterkte door ziekte, maar ze lieten zich niet uit het veld slaan. Hun teamspirit was mooi om te zien. De meiden lieten onder andere degelijke oefeningen zien op de brug en de vloer. Ella turnde heel goed op de balk. En Nina sprong voor het eerst in een wedstrijd over de pegasus. Al met al een goede wedstrijd die werd beloond met een mooie derde plaats.

Aan het einde van de ochtend was het de beurt aan het tweede team middenbouw niveau 5. Nikki, Lot, Roos, Pleun en Rosalin hadden er zin in. De vloeroefeningen van de meiden zagen er super goed uit. Ze kregen hiervoor zelfs complimenten van de andere teams. Daar mogen de meiden trots op zijn. Roos heeft voor het eerst nieuwe onderdelen geturnd op de brug en deed dat super netjes. Ook de inzet van dit team werd beloond met een derde plaats. 

Tenslotte was het de beurt aan het team van Mara, Yfke, Zoey, Mijs. Lisa en Rosalin. Zij turnden in de bovenbouw supplement G. De sfeer zat er goed in bij het team, het plezier was van de gezichten te lezen. De meiden lieten allemaal mooie oefeningen zien op de diverse toestellen. Met als hoogtepunt de balk waarop iedereen een foutloze oefening turnde. Dit alles betaalde zich uit in een eerste plaats! En dat was nog niet alles: Lisa mocht de tweede plek op het podium beklimmen bij de individuele uitslag.

“We zijn super trots op alle deze toppers! We zijn natuurlijk trots op de prestaties die iedereen heeft laten zien. Maar we zijn vooral heel blij met de teamspirit en het plezier dat we bij iedereen zien. Nu wachten we in spanning af of we de meiden terug zien in de Overijsselse finale”, aldus de trainers.

Team 2
team 1
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17