Joep Wagenmans van VV Hellendoorn maakte de openingstreffer. (Foto: Wim Beunk)
Joep Wagenmans van VV Hellendoorn maakte de openingstreffer. (Foto: Wim Beunk)

Overtuigende winst VV Hellendoorn tegen SVVN

Sport

HELLENDOORN - Het lokale voetbalepicentrum van Hellendoorn werd op zaterdag 4 mei het toneel van een titanenstrijd tussen de mannen van VV Hellendoorn en hun rivalen van SVVN uit Nijverdal. 

De ambiance was geladen toen de spelers het veld betraden, klaar om geschiedenis te schrijven in deze felbegeerde derby. De eerste helft bracht een golf van opwinding met zich mee, waarbij beide teams vastberaden waren om hun stempel te drukken. Kansen kwamen en gingen aan beide kanten, en het publiek werd op mooi voetbal getrakteerd. Maar het was VV Hellendoorn die als eerste toesloeg, met een meesterlijke zet die resulteerde in een doelpunt, waardoor ze met 1-0 de rust in gingen. 

Na de pauze leken de mannen van Hellendoorn vastbesloten om hun voorsprong uit te breiden. SVVN maakte snel in de tweede helft de gelijkmaker. De mannen uit Hellendoorn plaatsten zichzelf in een positie om hun voorsprong te vergroten. Al snel slaagden ze erin om nog drie keer het net te vinden, waardoor de eindstand op een overtuigende 4-1 kwam te staan in het voordeel van VV Hellendoorn. Het publiek zag een mooie wedstrijd en de mannen van VV Hellendoorn verlieten blij het veld.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11