Afbeelding

Geitenverjaardag

Uitgaan

NIJVERDAL - Eigenaar Gert de Jong, zelf inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, werkt nog steeds met veel plezier in zijn Geit. 19 jaar geleden, op 5 januari nam Gert gedeeltelijk de overstap van onderwijs naar horeca. Eerst werkte hij nog parttime als onderwijzer, maar na enkele jaren hing hij zijn onderwijsschaatsen aan de wilgen en ging volledig aan de slag als buurthuisexploitant. En nu runt hij al weer 19 jaar het gezellige, authentieke café aan de Joncheerelaan. Hij doet dit niet alleen. Een groep vrijwilligers staan hem, waar nodig, bij met de werkzaamheden, want iedereen wil dat In de Gauwe Geit nog lang blijft bestaan.

De Nijverdalse carnavalsvereniging de Gaegelkearltjes hebben afgelopen jaar hier hun intrek genomen en de locatie getransformeerd als hofbar, maar het knusse café is inmiddels ook een locatie voor een after -begrafenis/crematie-borrel. In de Gauwe Geit is een authentiek Nijverdals café, waar jong en oud zich thuisvoelt.

In de Gauwe Geit, De Joncheerelaan 15 in Nijverdal. Door de week gaat de sluitingssirene om 00.00 uur en in het weekend 01.00 uur.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17