Afbeelding

Stap binnen in de wereld van Scandinavisch wonen

Zakelijk

Ontdek het Scandinavisch wonen bij Wolters Wonen, waar ze een uitgebreide selectie bieden van hoogwaardige meubels en accessoires om je huis om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. Met een focus op functionaliteit, eenvoud en natuurlijke elementen, brengen de collecties van Wolters Wonen de essentie van Scandinavisch design tot leven. 

Bij Wolters Wonen hebben ze zorgvuldig een assortiment samengesteld van de meest gewaardeerde Scandinavische merken, waaronder het iconische Ferm Living, het tijdloze &tradition, het innovatieve Audo Copenhagen en nog veel meer. Deze merken staan bekend om hun vakmanschap, aandacht voor detail en compromisloze kwaliteit, waardoor ze perfect passen bij de filosofie van Wolters Wonen. Of je nu op zoek bent naar een strakke en stijlvolle bank, een elegante eettafel, verfijnde verlichting of decoratieve accessoires, bij Wolters Wonen vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur te transformeren.

Scandinavisch wonen, Wolters Wonen Nijverdal

De collecties omvatten een breed scala aan producten, van tijdloze klassiekers tot eigentijdse stukken, zodat je altijd iets vindt dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Laat je inspireren door de rustige kleurenpaletten, organische vormen en hoogwaardige materialen die kenmerkend zijn voor Scandinavisch design. Elk stuk in de collectie van Wolters Wonen is zorgvuldig ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn, waardoor je niet alleen een prachtig huis creëert, maar ook een comfortabele en gastvrije leefomgeving.

Bij Wolters Wonen streven ze ernaar om hun klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Het deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huis. Of je nu een compleet nieuwe inrichting wilt of gewoon op zoek bent naar dat ene perfecte accentstuk, Wolters Wonen helpt graag om jouw visie werkelijkheid te laten worden. 

Bezoek vandaag nog de showroom of winkel online en ontdek zelf de tijdloze schoonheid en functionaliteit van Scandinavisch wonen met Wolters Wonen. Kom langs en laat je inspireren!

Wolters Wonen
Albert Einsteinstraat 2 Nijverdal
T: 0548 612288
W: wolterswonen.nl

Ferm Living, &tradition, Audo Copenhagen, Wolters Wonen Nijverdal

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05