Afbeelding

Forum Personeel: "Wij gaan altijd voor de juiste klik"

Zakelijk

NIJVERDAL - Forum Personeel is het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht. Zij gaan altijd voor de juiste klik tussen werknemer en werkgever.

Een ervaren restaurantmedewerker nodig? Een enthousiaste vakantiekracht? Een allround monteur of een secure metselaar? De mensen van Forum Personeel zoeken de juiste persoon voor u. ,,Iemand moet passen bij het bedrijf en bij de ondernemer," vertelt Marliek Vloedbeld, intercedente. Samen met haar collega's weet ze hoe belangrijk en onmisbaar goede mensen zijn. Als lokaal uitzendbureau richten zij zich op de lokale mkb'ers, zoals slagerijen, bouwbedrijven, winkeliers, hoveniers, restaurants en hotels.

Match
Om een idee te geven hoe ze hun belofte 'de juiste persoon op de juiste plek' waar maken, is de horeca een goed voorbeeld. Marliek: ,,Wij hebben zelf ervaring in de horeca. Zo ben ik bijvoorbeeld afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool. Hoe belangrijk gastvrijheid, klantgerichtheid en service is, weten we als geen ander. En de mensen die wij plaatsen, weten dat ook. Zij krijgen van ons een cursus over de basisprincipes werken in de horeca. Horeca-eigenaren die bij ons een vacature plaatsen, zijn daardoor verzekerd van mensen die serieus hun werk doen en gasten een goede service bieden." Deze zekerheid geeft Forum op al haar horecapersoneel, van afwashulp tot en met gastheer en –vrouw.

Werken in pools
Wat tevens aantrekkelijk is voor de horeca, zijn de pools die Forum op kan richten. Zij stellen een team van vijf of zes mensen samen die volgens een planning gaan werken. Voor evenementen, campings en ander seizoensgebonden werk een uitkomst. Hiervoor zet Forum met name jongeren in die een bijbaan of vakantiewerk zoeken. Zaken doen met Forum Personeel is een win-win situatie. Voor werkgever en werknemer. De werkgever is verzekerd van goede mensen, als werknemer heb je keuze uit een groot aantal vacatures in diverse branches. Zowel voor tijdelijk vakantiewerk als een langer dienstverband.

Voordeel van payrolling
Ondernemers die toch liever zelf personeel werven en selecteren, kunnen kiezen voor payrolling. De selectie houd je in eigen hand, Forum neemt ze in dienst waardoor je geen omkijken hebt naar de loon- en personeelsadministratie. Vanwege de korte lijnen en kleinschaligheid, kan Forum tarieven op maat berekenen wat het voor ondernemers alleen maar aantrekkelijker maakt.
Heb je een vacature of ben je op zoek naar een baan? Kijk voor meer informatie eens op www.forum-personeel.nl of bel het team in Nijverdal is te telefonisch te bereiken onder nummer: 0548 610180.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 35 minuten geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 2 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 16 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 18 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 20 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 22 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 23 uur geleden