Bas Wispels en Ewald Aaltink zijn blij met de samenwerking.
Bas Wispels en Ewald Aaltink zijn blij met de samenwerking. Foto: Ewald Aaltink

Mitsubishi Auto Aaltink wederom trotse sponsor Strongmanrun en StrongSisterRun!

Zakelijk

Krachtig, sterk en garant staan voor aansprekende prestaties! Duidelijke overeenkomsten tussen de Mitsubishi Eclipse Cross en de deelnemers van één van de grootste obstacle runs in Nederland, de StrongmanRun en StrongSisterRun. Niet verwonderlijk dus dat deze stoere en opvallende auto's tijdens het evenement volop te bewonderen zijn.

Auto Aaltink is de trotse auto-sponsor van de beide obstacle runs. De StrongmanRun staat garant voor een stukje ultieme beleving: 60.000 man enthousiast publiek, 7 hotspots met muziek en gezelligheid. En een start- en afterparty op de Start/Finish Area met deelnemers èn publiek! De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld mee doet aan een obstacle run of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

Tijdens het evenement op 1 en 2 september 2018 worden de Mitsubishi Eclipse Cross modellen gepresenteerd op het start- en finishterrein. Daarnaast rijdt ook de organisatie rond in twee modellen, voorzien van het StongmanRun beeldmerk.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Daarmee staat de SUV niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar is hij ook geschikt voor aanhangers van maar liefst 1.600 kilogram. Ideaal om een caravan te trekken, vooral in combinatie met vierwielaandrijving. Het betreft een compleet nieuwe, karaktervolle SUV die wordt gekenmerkt door een dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting. 

Nieuwgierig geworden naar dit krachtige model? Bezoek de stand van Auto Aaltink op 1 en 2 september op het sportterrein en maak kans op mooie prijzen. Of kom op bezoek in de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar. Voor alle beschikbare auto's, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.autoaaltink.nl.
 

Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 47 minuten geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 2 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Met Mooi Meegenomen naar de Zandsculpturen 10 apr, 12:04
Afbeelding
Symfonieorkest Phion speelt klassieke muziek van Brahms en Stravinsky 9 apr, 19:40
Afbeelding
Peter van Ewijk gaat de strijd met de aftakeling aan 9 apr, 18:03