Afbeelding

Fietsverhuur bij Buitencentrum

Algemeen

NIJVERDAL - Door de bossen en over de heide van de Sallandse Heuvelrug liggen vele kilometers fietspad. Het fietsroutenetwerk geeft allerlei mogelijkheden om zelf een route uit te stippelen. In het Buitencentrum zijn fietskaarten en fietsroutes te koop.

In samenwerking met Herman beleef fietsen verhuurt het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug de SCOTT Sub Active E-ride 20 E-Bikes. Deze E-Bike biedt uitstekend comfort tijdens lange fietstochten. Dankzij het brede zadel en hoge zit voel je je direct comfortabel. De E-Bike is voorzien van een extra lage instap om makkelijk op- en af te stappen. Zelf trappen is nog steeds nodig. De fietsen zijn voorzien van trapondersteuning die alleen geactiveerd wordt bij trappen. Naast het huren van een E-bike bieden is er ook de mogelijkheid om een kinderzitje voor achterop de fiets en een helm voor kinderen en volwassenen erbij te huren.

Voor het reserveren van een E-Bike en/of accessoires kunt u contact opnemen met het Buitencentrum aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0548-612711 of stuur een e-mail naar buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 46 minuten geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 2 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 15 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 16 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29