Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen.
Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. \

Stiltewandeling ook voor rolstoel en scootmobiel

Algemeen

NIJVERDAL - Maandag 5 juli was de eerste stiltewandeling in de avond georganiseerd door de Kleine Kapel. Op verzoek is er voor de tweede wandeling op 2 augustus ook een mogelijkheid om met rolstoel of scootmobiel mee te doen. Er zijn verharde routes uitgezet.

Maandag 2 augustus wordt om 19.30 uur verzameld bij de Kleine Kapel (Noetselerweg 55). Eventueel kun je van tevoren aansluiten bij het avondgebed (18.45 – 19.15 uur). Bij de ‘wandeling’ ga je met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment, willen zeggen. Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. Het gaat vooral om ‘lopen/rijden met aandacht’. In het laatste deel is er gelegenheid om in tweetallen uit te wisselen. Rond 21.15 uur wordt buiten afgesloten met een kort bezinningsmoment en wat te drinken. 

Voor de rolstoelroute moet je je opgeven via info@kleinekapelnoetsele.nl. Hierbij geldt een maximum van 10 deelnemers. Je kunt zelf voor een ‘duwer’ zorgen of er wordt een vrijwilliger gezocht. Kosten: vrijwillige bijdrage. Als wandelaar kun je je aanmelden, maar ook zonder opgave ben je van harte welkom. Heb je vragen? info@kleinekapelnoetsele.nl

Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 1 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 14 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 15 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39