Afbeelding

Van tuin naar tuin: Muziek in de Tuin Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Aanstaande zondag 12 september wordt de tweede editie van Muziek In De Tuin – Hellendoorn gehouden. Met deze muzikale belevenis wordt in 14 particuliere tuinen muziek ten gehore gebracht door verschillende artiesten. Van rock tot klassiek, dixieland, wereldmuziek met Oosterse instrumenten en meerstemmige vocalen. Een mooi divers aanbod voor het publiek.

De acts worden zowel door amateur- als beroepsmuzikanten verzorgd. Elke muzikale act verzorgt drie blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Lekker op de fiets van tuin naar tuin. Wie döt mie wat.

De toegang is gratis. De muzikanten en tuineigenaren vragen bezoekers wel de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen die bij de ingang van de tuin vermeld worden. Er staat daar ook desinfectiemiddel. Mocht de tuin te vol zijn, respecteer dan de aanwijzing van de tuineigenaar. Er zijn voldoende tuinen beschikbaar.

Er is een website van Muziek In De Tuin – Hellendoorn met informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema en locaties. Voorpret genoeg om al een keuze te maken. www.muziekindetuin-hellendoorn.nl

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 25 minuten geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 2 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 16 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... gisteren
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12