Afbeelding

Nieuwe bijeenkomsten FRIENDS: vier avonden

Algemeen

NIJVERDAL - Alleen zijn, alleen voelen, gevoelens van eenzaamheid. Herkenbaar? Voel jij je wel eens alleen of eenzaam en heb jij weinig tot geen contacten? Of heb jij wel veel sociale contacten maar mis je het gevoel van diepere verbinding? Kom dan naar onze nieuwe ‘FRIENDS’ avonden! 

Friends is een initiatief van MEE, Evenmens, Avedan en De Welle. “Op dinsdag 26 oktober en op 2, 9 en 16 november van 19.00 tot 20.30 organiseren wij vier inspirerende avonden waar je op een speelse, informatieve en creatieve manier je contacten leert te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips, die passen bij jouw persoon en mogelijkheden om vriendschappen en verbindingen (weer) aan te gaan.”

Deelnemers van de eerste FRIENDS-bijeenkomsten zijn enthousiast over de avonden. Ze geven aan veel aan de bijeenkomsten te hebben gehad en vonden het zinvol en gezellig. 

Deelname is gratis. Voor meer informatie en opgave: Jeanette Donken (jdonken@evenmens.nl / 06-82286476). De avonden vinden plaats in Bendien Smitshof 38 in Nijverdal op dinsdag 26 oktober en 2, 9, 16 november van 19.00 tot 20.30 uur.

Afbeelding
ColumLicht balsemen 1 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 1 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 3 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 5 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 21 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 21 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00