Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.
Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.

Mango Almelo viert jubileum met mooie korting op scootmobielen

Algemeen

Mensen mobiel en vitaal houden; dat is het doel wat Mango Almelo voor alle cliënten voor ogen heeft. Wanneer het lichamelijk wat minder gaat, is het soms lastiger om zelfredzaam te blijven. Een hulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of scootmobiel kan dan uitkomst bieden, maar ook aanpassingen voor in huis dragen hier aan bij. Zo levert Mango Almelo ook bijvoorbeeld hulpmiddelen en aanpassingen voor de badkamer en trapliften. Mango Almelo bestaat in december tien jaar; hierbij trakteren zij op mooie kortingen.

ALMELO - In tien jaar tijd heeft Mango Almelo een mooie klantenkring op weten te bouwen. Het goede advies bij het vinden van een hulpmiddel zorgde voor de nodige mond-tot-mond reclame, maar ook vooral de service die zij bieden ná de aanschaf. Zo verzorgt Mango Almelo reparaties en onderhoud aan scootmobielen in eigen beheer. Zo is men nooit lang zonder het vertrouwde hulpmiddel.

De hele maand december trakteren zij met mooie kortingen op alle scootmobielen en accessoires. Bovendien ontvangt men bij aanschaf van een scootmobiel nu een beenhoes met voering cadeau. Deze wind- en waterdichte hoes maakt het in de winter mogelijk om behaaglijk op pad te gaan met de scootmobiel.

Een goed advies voor aanschaf is belangrijk bij de scootmobiel. Gebruikers hebben immers vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedere gebruiker een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het assortiment én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05