Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen.
Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen. Foto: Linda Espeldoorn

Netwerken tijdens de ondernemerslunch

Algemeen

Voor de ‘Week van de Ondernemer’ hebben BusinessClub Hellendoorn-Nijverdal (BCHN), Ondernemend Hellendoorn, de Haarlese Ondernemers Vereniging en Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme (HORT), samen met de gemeente, diverse lunchbijeenkomsten georganiseerd.

HELLENDOORN - Op verschillende locaties konden ondernemers deze week samen lunchen en netwerken. Ondanks de nieuwe corona-maatregelen kon dit op de meeste plaatsen gelukkig doorgaan. “Het is fijn elkaar weer even te spreken,” vertelt een ondernemer. “De meesten van ons hebben elkaar langere tijd niet gezien en het is goed te horen waar iedereen mee bezig is en welke invloed corona heeft gehad.”

Per locatie stond een thema centraal, waar de gastvrouw of -heer meer over vertelde en als het mogelijk was, volgde een rondleiding door het bedrijf.

“Wij zijn heel tevreden,” zegt Jeroen Mensink, namens de gemeente. “Het is mooi dat we dit met alle ondernemersverenigingen samen op deze manier konden realiseren en dat de meeste lunches (corona-veilig) door konden gaan.”

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 46 minuten geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 2 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 3 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 4 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 7 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 23 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39