André Rieu: "Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst"
André Rieu: "Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst"

Kom in kerststemming met film van André Rieu

Algemeen

Voor wie nu al zin heeft in kerst, kan op zondag 28 november om 10.30 uur bij ZINema zijn ‘kersthart’ ophalen en met volle teugen genieten tijdens de film ‘Christmas met André’, een kerstfilm van De Koning van De Wals, André Rieu. 

NIJVERDAL - Zing mee met liedjes als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night en ‘Hallelujah’ en raak betoverd door de pracht en praal, zoals de 150 kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en de winterlandschappen die voorbijtrekken.

André pakt uit

André Rieu heeft dit jaar kosten nog moeite gespaard en heeft dus flink uitgepakt om kerst 2021 tot een heerlijk feest te maken. Boogramen, schaatsers, ijsbanen! Het is er allemaal om iedereen geheel in de kerststemming te krijgen. Vergezel André op zijn betoverende kerstconcert bij ZINema, het is een kersttraktatie voor het hele gezin. “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefst door met mijn vrienden, familie en fans, vanuit mijn eigen stad Maastricht. Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst”, aldus André Rieu.

Neem vrienden en familie mee en geniet van dit muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Christmas met André’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 10 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 12 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 14 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 16 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 17 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 18 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 20 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45