Afbeelding

Inzameling goederen voor mensen in nood

Algemeen

Er worden weer goederen ingezameld voor mensen die leven in armoede en ongelijkheid in de Oekraïne, Albanië, Moldavië, Roemenië, Ethiopië en Tanzania. Voor mensen die moesten vluchten en vastzitten in kampen op de Griekse eilanden.

NIJVERDAL - Er wordt samengewerkt met en voor GAiN (Global Aid Network) een hulporganisatie die armoede en onrecht bestrijdt in de meest kwetsbare gebieden ter wereld. GAiN geeft mensen weer uitzicht op een menswaardig bestaan. 

Alle soorten kleding, aangeleverd in goed afgesloten zakken en schoon en heel, schoenen, schone dekens, dekbedden, lakens, slaapzakken, handdoeken, dekbedovertrekken, incontinentiemateriaal voor volwassenen en kinderen, babyspullen, luiers, ongebruikte spenen en flessen, draagzakken, rompertjes, schoolspullen zoals schriften, potloden, kleurpotloden, pennen, kladblokken en tekenpapier en handwerkmateriaal zoals bollen wol en katoen, naaigaren zijn welkom.
Spullen kunnen worden ingeleverd bij Gerry en Gert Bladder. Bel hiervoor met telefoonnummer 0548 655360.

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 13 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 15 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 17 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 19 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 20 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 23 uur geleden