Afbeelding

Cupido in Nijverdal

Het is bijna Valentijn, tijd om de harten sneller te laten kloppen. Dat vinden althans de Nijverdalse winkeliers. Zaterdag 11 februari organiseren zij ludieke acties in het centrum van Nijverdal.

Love is in the air. Dat is de ludieke actie die zaterdag 11 februari in het centrum van Nijverdal plaatsvindt. Voor bezoekers van het centrum kan dit tot een aangename ontmoeting leiden. Presentator 'Doktor Love' zal tortelduifjes aanspreken plaats te nemen in de een schitterende Oldtimer-cabrio. Hier kunnen zij hun liefdesboodschap uit spreken voor de camera. Deze filmpjes worden vervolgens op de Facebookpagina van Op naar Nijverdal geplaatst. Het stel dat met haar
filmpje de meeste likes weet te krijgen, wint een dinerbon voor twee personen. Deze is ter beschikking gesteld door restaurant/grand café Toi Toi.

Langste kus
Maar er is meer. De geliefden kunnen ook nog een andere geweldige prijs winnen. Hiervoor moeten ze elkaar kussen en exact na 54 seconden stoppen. Via een grote tijdklok kan iedereen getuige zijn wie het lukt exact het aantal seconden te kussen. Hotel restaurant De Uitkijk zal de winnaars in de watten leggen door hen een overnachting aan te bieden in de prachtige suite van De Uitkijk. Een onvergetelijk verblijf met bubbels op bed en een heerlijk liefdesontbijt de volgende ochtend.

Cupido komt
Voor wie gewoon lekker wil winkelen, eventueel op zoek naar een leuk Valentijncadeau, hebben de winkeliers diverse acties. Let ook op Cupido deze zaterdag. Voor bezoekers van het centrum kan dit tot een aangename ontmoeting leiden.
Volg het op de Facebookpagina en website van Op Naar Nijverdal.