Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Micra Exclusive Tour bij Nissan Manenschijn

De nieuwe MICRA Exclusive Tour komt naar Autobedrijf Nissan Manenschijn. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan MICRA?

Op zaterdag 25 februari staat Autobedrijf Nissan Manenschijn aan Wierdenseweg 11 in Daarle volledig in het teken van de Nieuwe MICRA Exclusive Tour! U bent dan van harte welkom om als een van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan MICRA te bewonderen.
Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan MICRA is langer en breder dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologieƫn in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA een inspirerende rijervaring. Autobedrijf Nissan Manenschijn nodigt u graag uit voor de exclusieve voorpremiƩre van de nieuwe Nissan MICRA. Tijdens de nieuwe MICRA Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe MICRA.
Voor de snelle particuliere en zakelijke kopers heeft Autobedrijf Nissan Manenschijn een spectaculaire actie. Wie voor 31 maart een MICRA met BOSE Personal Audiosysteem (optioneel op ACENTA & N-CONNECTA, standaard op TEKNA) bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige BOSE geluid via het BOSE Wave SoundTouch IV systeem ter waarde van 799 euro. De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf 15.190 euro inclusief BTW, BPM en afleverkosten.