Afbeelding
Foto:

Super Sunday bij De Zweef

NIJVERDAL - Voetbalclub De Zweef in Nijverdal zal komende zondag weer Super sunday houden. Dit is een jonge jaarlijkse traditie van de club, waarbij ook nu weer vele leuke activiteiten gehouden zullen worden.

Dit jaar wordt de derde editie gehouden van de Super Sunday. Dit werd opgezet door de Vriendenkring en Ultra's van de vereniging; de fanatiekste supporters. Dit bleek een trefzeker schot op doel: de afgelopen twee edities waren publiekstrekkers. Dit jaar staan in ieder geval twee leuke duels op het programma van deze Super Sunday.

Sportief
Op sportief gebied trappen de dames om 11.30 uur af met hun duel tegen Richtersbleek. Om 14.00 uur start dan de mooie derby tussen De Zweef 1 en Heino 1. Vorig jaar eindigde dit treffen bij Super Sunday nog in een 1-1 gelijkspel. In de kantine van het sportpark worden aanvullende activiteiten gehouden waarbij leuke prijzen te winnen zijn voor jong en oud. Dit gaat dan door tot ongeveer 19.00 uur. Bezoekers hoeven niet zelf te koken, ook aan de inwendige mens is gedacht en er is een maaltijd te nuttigen.