Afbeelding
Foto:

Inschrijving Autocross Daarle

DAARLE - De inschrijving voor de autocross van Daarle wordt vrijdag 10 maart weer gehouden. De race is dit jaar op 8 april. Dit zal weer een bijzonder gezellig feest worden voor jong en oud.

In dorpshuis 'n Kadiek in Daarle kunnen mensen zich inschrijven van 20.00 tot 22.00 uur. 'n Kadiek is te vinden aan de Nieuwstadweg 14 in Daarle. Hiermee zijn zij dan verzekerd van deelname aan de autocross op zaterdag 8 april. Op www.autocrossdaarle.nl is al het inschrijfformulier te vinden wat men vooraf in kan vullen, uitprinten en dan meenemen.

Vaste traditie
De Stichting Autocross Daarle organiseert de autocross al sinds 1993. Door de jaren heen bouwde het dan ook een mooie reputatie op als een gezellig evenement met veel enthousiaste deelnemers. De organisatie is ook bijzonder blij met de inzet van de vele vrijwilligers die dit mogelijk maken en natuurlijk ook de grondeigenaren die hun ruimte beschikbaar stellen voor dit evenement.

Andere locatie
De autocross van Daarle wordt dit jaar op een iets andere plek gehouden dan vorig jaar. Wel nog aan de Opgangerweg in Daarle, maar op een ander terrein. Hier beginnen de festiviteiten dan om 11.30 uur en het terrein is al open om 10.00 uur.

Veiligheid belangrijk
De organisatie schenkt ook dit jaar weer veel aandacht aan het thema veiligheid. Een autocross brengt van nature enkele gevaren met zich mee voor zowel de deelnemers als toeschouwers. Zo moeten de deelnemers zich aan een uitgebreid reglement houden van veiligheidseisen.