Afbeelding
Foto:

Afzien tijdens monstertocht Dutch Masters of MTB

HAARLE - Komende zondag wordt de 'Dutch Masters of MTB' tocht gehouden.Het is een ware beproeving. De tocht bestaat uit een parcours van 200 kilometer uitdagend landschap.

De deelnemers zullen zo'n 18 uur onderweg zijn. Er wordt om 06.00 uur gestart bij café De Droadnagel in Haarle, waarna de deelnemers in vier groepen van 150 fietsers vertrekken. De deelnemers komen vervolgens over de Lemelerberg, langs de Stegeren stuw bij Junne, camping de Beerze Bulten enLandgoed de Uitkijk in Hellendoorn markeert het aflossingspunt op 100 kilometer. Hierna gaan ze via de Sallandse Heuvelrug richting Markelo en Holten weer terug.

Live te volgen
De tocht zal ook live te volgen zijn via RTV Oost. Daarnaast worden ook Facebook, Twitter en de eigen app van de Dutch Masters of MTB ingezet om mensen live mee te laten genieten van deze monstertocht.

Wielertafel
Aan ve vooravond van de Dutch Masters of MTB wordt ook nog de Wielertafel gehouden. Diverse oud-profrenners zijn van de partij, waaronder Bart Voskamp, Gert Jacobs en Maarten den Bakker. Deze nemen de volgende dag ook zelf deel aan de tocht. Aanvang om 19.00 uur in café Droadnagel aan de Molenweg 8.