Afbeelding
Foto:

Honderdste lid OH

HELLENDOORN - Van Egmond Makelaardij & Taxaties is ingeschreven als honderdste lid van Ondernemend Hellendoorn en dat wil de ondernemersvereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan.

"We hebben een mijlpaal bereikt," zegt Dinand ter Braak, voorzitter van Ondernemend Hellendoorn. Uit handen van Ingrid Aaltink-Fidder en Irma Wevers-Kuipers, beide bestuurslid van OH, ontvangt Joost van Egmond een mooie bos bloemen.

Meerwaarde
Op de vraag waarom hij lid is geworden zegt Joost: "We zijn gevestigd in Hellendoorn en we willen graag de andere ondernemers leren kennen. Als je elkaar kent en van elkaar weet wat je doet, kun je gemakkelijker naar elkaar verwijzen. En juist daarmee kun je van absolute meerwaarde zijn voor je klanten."

Betrokkenheid
Ook de maatschappelijke betrokkenheid van Ondernemend Hellendoorn in de vorm van de AC (Activiteiten Commissie) spreekt hem erg aan. De AC zet zich in voor het leefbaar houden van het dorp Hellendoorn, o.a. door het jaarlijks organiseren van de intocht van Sinterklaas en de Schapenmarkt.

Samenwerking
Van Egmond Makelaardij is erg voor samenwerking met andere ondernemers. Dat komt ook tot uiting in de vergaande samenwerking met de Esdoorn groep. Ze maken samen gebruik van het pand aan de Ninaberlaan 81 te Hellendoorn. Ieder heeft zijn eigen onderneming en specialisme, maar door het delen van kennis, kunde en kosten zijn zij in staat om gericht oplossingen aan te bieden en klanten van maximale service te voorzien.

Ondernemend Hellendoorn is een ondernemersvereniging van en voor ondernemers in Hellendoorn. Door het jaar heen zijn er een thema-avond, bedrijfsbezoek en Algemene Ledenvergadering, gevolgd door een gezellige en smakelijke barbecue. Het jaar wordt traditioneel begonnen met de Nieuwjaarsborrel, die altijd goed bezocht wordt. Netwerken, collegiaal advies geven, het komt allemaal aan bod. De OH is een levendige vereniging die op meerdere manieren tracht ondernemers met elkaar te verbinden. "En als ik mag afgaan op de foto's op de website," lacht van Egmond "lijkt Ondernemend Hellendoorn me ook een erg gezellige club." Kijk ook op: www.ondernemendhellendoorn.nl