Afbeelding
Foto:

Openluchttheater Nijverdal
opent nieuw seizoen

NIJVERDAL - Het openluchttheater in Nijverdal opent komende zaterdag het nieuwe seizoen. Er wordt gelijk begonnen met een spetterend muzikaal evenement: Doktersbos Rock!

Bad Case en The Midlife Crisis Bluesband hebben de eer om dit jaar het theaterseizoen te openen. Vanaf 20.00 uur geven zij een optreden. Doktersbos Rock is inmiddels een vaste traditie voor het Openluchttheater Nijverdal. Hier kunnen bands met een lokale of regionale binding optreden met als insteek muziek uit oude tijden. Het wordt dus een muzikale tijdreis.

Bad Case
Bad Case heeft als basis muziek uit de 80's. De formatie bestaat uit drie gitaristen, een drummer, gitarist/mondharp en twee zangers. Allemaal 'die-hard' muzikanten, die hun eigen muziek omschrijven als: "goede gitaarmuziek met een breed pallet van ballad tot hardrock, maar ook vette blues", volgens het Openluchttheater Nijverdal.

Midlife Crisis
The Midlife Crisis Blues Band heeft een aardige hoeveelheid ervaring in huis. Met zes muzikanten timmeren zij inmiddels al ruim twintig jaar aan de weg. De band specialiseert weliswaar in blues, maar is de afgelopen jaren steeds veelzijdiger geworden qua repertoire. Kaarten voor Doktersbos Rock zijn nog verkrijgbaar voor 7,50 euro via www.openluchttheaternijverdal.nl

Breed programma
Het programma voor het komende seizoen is bijzonder breed te noemen. Uiteraard komen muziekliefhebbers volop aan hun trekken. Zo is op zaterdag 20 mei Desperado te gast, een tribute band van The Eagles. Op zaterdag 1 juli is de Pink Floyd tribute Infloyd hier te zien en op zaterdag 22 juli Flight to the Rolling Stones & The Magical Mystery Band, een muzikaal duel tussen de Stones en Beatles. Uiteraard mag ook divers lokaal talent niet ontbreken in het programma. Zo staan ook toneelvereniging De Gagelspöllers op het toneel. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni spelen zij het nieuwe stuk Goudkoorts.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is inmiddels ook al begonnen. Wilt u bij een voorstelling zijn? Koop dan op tijd kaarten om teleurstelling te voorkomen. Deze zijn te bestellen via www.openluchttheaternijverdal.nl, www.zinintheater.nl, de VVV Nijverdal of Primera in Hellendoorn.