Afbeelding
Foto:

Veel bezoekers
oldtimermeeting

NIJVERDAL - De Klassieker en Youngtimermeeting afgelopen zondag in Nijverdal overtrof alle verwachtingen. Er werd al drukte verwacht gezien het aantal aanmeldingen, maar het uiteindelijke aantal aanmeldingen overtrof alle verwachtingen van de organisatie.

De organisatie van Op Naar Nijverdal kijkt terug op een geweldige editie van de Oldtimermeeting 2017. Met bijna 300 deelnemers en duizenden bezoekers is de oldtimermeeting in twee jaar tijd uitgegroeid naar een bijzonder populair evenement met deelnemers uit het hele land en bezoekers uit de wijde regio.

Genieten
De bezoekers genoten dan ook volop in het centrum van Nijverdal. Er waren naast de vele klassieke auto's ook klassieke brommers, motoren, vrachtwagens, een historische camper en nog veel meer te zien. Dit leverde dan ook vele vrolijke gezichten en leuke reacties op en complimenten voor het sterke deelnemersveld. Naast de oldtimers waren er ook diverse bijzondere nieuwe auto's te bewonderen.

Randprogramma
Voor wie even uitgekeken was op al die mooie klassiekers was het genieten op één van de gezellige terrassen. Er was ook een randprogramma met onder meer divers entertainment, food trucks en natuurlijk de winkels in het centrum die ook allemaal geopend waren.

Volgend jaar
De organisatie spreekt dan ook terecht van één van de leukste uitjes voor het hele gezin. Er wordt inmiddels al geëvalueerd, waarbij Op Naar Nijverdal en de Auto Sport Vereniging Hellendoorn kijken hoe dit geweldige evenement volgend jaar nog verder geperfectioneerd kan worden en wellicht uit te breiden naar een nog groter en mooier event.

Bruisend Nijverdal
De Oldtimermeeting is net als de afgelopen vrijmarkt en andere activiteiten wederom een goed voorbeeld voor de stijgende populariteit van het steeds meer bruisende Nijverdal waar het heel leuk winkelen en gezellig stappen is. De volgende grote activiteit van Op Naar Nijverdal is de jaarlijkse Nachtmarkt. Deze wordt gehouden op 26 mei.