Afbeelding
Foto: Annauf

Nijverdal bruist weer in september

NIJVERDAL - Nijverdal gaat weer bruisen in september 2017. Het Marktplein wordt van 6 tot en met 10 september voor vijf dagen het centrum van het feestvertier. Organisator Stichting Bruisend Nijverdal, onderdeel van de Stichting Evenementen Nijverdal (SEN), heeft hier haar tent opgeslagen. De komende maanden stellen wij telkens één van de commissies aan de lezers van Hart van Nijverdal voor. Deel 2: De sponsorcommissie!

De plannen liggen klaar, de ideeën zijn origineler dan ooit tevoren en aan enthousiasme is geen gebrek. De voorbereidingen van Bruisend Nijverdal 2017 zijn in volle gang. En sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien we steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons de mogelijkheid een breed scala aan activiteiten te ontplooien, voor alle leeftijdsgroepen. Tijdens de dagen staat het motto: 'voor een ieder wat wils' centraal. We houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede.

Sponsoren belangrijk
Om het belang van een goed sponsorbestand te benadrukken, heeft het bestuur een sponsorcommissie in het leven geroepen om de belangen van Bruisend Nijverdal en haar sponsors/donateurs specifiek te behartigen. Deze commissie bestaat uit Ewald Aaltink, Danielle Spenkelink, Linda Espeldoorn en Berry Nieland. Allen mensen die midden in de samenleving staan en Nijverdal het allerbeste gunnen. "Voor een mooi feest met een goed programma is veel geld nodig. Daarom zoeken we meerdere sponsoren uit de Nijverdalse samenleving. Hiervoor hebben wij een viertal pakketten in het leven geroepen. Van Gouden sponsor tot vriend van Bruisend Nijverdal. De sponsormogelijkheden die wij bieden, zijn weloverwogen opgesteld. Hierbij is er naar gestreefd om potentiële sponsoren de mogelijkheid te bieden voor een keuze "op maat". Interesse? Kijk op onze site www.bruisendnijverdal.com of vraag naar de mogelijkheden of email: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com

Fotocredits: Annauf