Afbeelding
Foto:

Hiphop-duo uit Nijverdal naar EK en WK

NIJVERDAL - Joshua Rada en Nicole Grooters, hiphop-duo en eigenaren van JONI connect | dance & sport lifestyle, zijn geplaatst voor zowel het Europees- als Wereldkampioenschap (FISAF) 2017.

Na deelname aan twee voorrondes en het Nederlands kampioenschap hebben Joshua en Nicole het hoogst aantal punten weten te behalen. Op woensdag 24 mei zal het duo afreizen naar Karlovy Vary in Tsjechië. Daar zullen zij op vrijdag 26 mei deelnemen aan de eerste ronde. Na deze eerste ronde zullen er 10 duo's geplaatst worden voor de finale op zaterdag 27 mei. Het Wereldkampioenschap vindt plaats op 19-21 oktober 2017 in Leiden. Niets mooier dan een thuiswedstrijd waar familie en vrienden kunnen komen kijken.

Trots
Voor het hiphop duo is het een derde deelname aan een EK en tweede deelname aan een WK. In 2013 is het duo Nederlands en Europees kampioen geworden. Een bijzondere prestatie waar ze zeer zeker trots op mogen zijn. In 2014 hebben Joshua en Nicole 5e plaats op het WK en 4e plaats op het EK weten te behalen.

Stijgende lijn
Het duo hoopt in Tsjechië deze lijn voort te kunnen zetten, maar niets is zeker omdat het niveau dit jaar weer en stapje hoger ligt dan de voorgaande jaren. De komende weken zal het duo dagelijks trainen om goed te kunnen presteren op het EK.
"Iedereen wil winnen, maar niets is belangrijker dan onze liefde en passie te delen met de wereld."
Omdat deze reizen nogal kostbaar zijn is het duo op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met Joshua en Nicole via info@joniconnect.nl of 0623566394