Afbeelding
Foto:

Bestelling ook af te halen bij Jumbo Nijverdal

NIJVERDAL - We kunnen al veel dingen online bestellen; van schoenen tot computers, van een fiets tot aan foto-apparatuur. En ook: je dagelijkse boodschappen. Zo biedt Jumbo aan de Grotestraat 135 in Nijverdal sinds kort ook de mogelijkheid om online bestellingen af te halen bij het nieuwe Pick Up Point.

Klanten kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en apps voor smartphone en tablet. Vervolgens kan de bestelling eenvoudig en snel worden opgehaald bij het speciale afhaalpunt in de winkel.

Nieuwe service
Ard Naberman, filiaalmanager van Jumbo Nijverdal Grotestraat, kijkt ernaar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: "Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn."

Ook online 7 Zekerheden
Ard Naberman vervolgt: "Geweldig dat ook wij nu online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs."

Ophalen
Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Betaling met pin maakt het snel en gemakkelijk. Het Pick Up Point is van maandag tot en met zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Zo hebt u voldoende mogelijkheden om dit af te halen wanneer het u uitkomt.