Afbeelding
Foto:

Nijverdal bruist weer in september

NIJVERDAL - Nijverdal gaat weer bruisen in september. Het Marktplein wordt van 6 tot en met 10 september voor vijf dagen het centrum van het feestvertier. Organisator Stichting Bruisend Nijverdal heeft hier haar tent opgeslagen. De komende maanden stellen wij telkens één van de commissies aan de lezers van Hart van Nijverdal voor. Deel 3: De commissie Programma, PR & Marketing!

Het bestuur van Bruisend Nijverdal draagt de eindverantwoordelijkheid voor het geheel, maar wie coördineert wat? Voor het Programma, de PR & Marketing van ons feest hebben we sinds dit seizoen een nieuwe commissie in het leven geroepen. Graag stellen we jullie voor aan de commissieleden: Niels Schwarte, Brandon Prinssen, Leonie Smit, Jurre Hengstman en Marco Schwarte.

Enthousiast
Allen, jonge en enthousiaste mensen die niets liever willen dan dat het weer een topeditie gaat worden. Bruisend Nijverdal is een feest voor iedereen. "Met het programma voor de feestweek proberen we daar rekening mee te houden", legt Leonie Smit uit. "Direct na de editie van 2016 zijn we met deze groep bij elkaar gaan zitten om alvast te brainstormen over de volgende editie. De bedoeling was om dit jaar nog meer doelgroep gericht te programmeren en volgens mij is dat heel goed gelukt. Samen met Körbl producties hebben we al grote namen weten te boeken. Denk daarbij aan O'G3NE, de Divas of Dance en Toni Macaroni. En op dit moment leggen we, samen met het bestuur, de laatste hand aan de dagprogramma's. Deze worden zeer binnenkort bekendgemaakt."

Marketing
Smit vervolgt: "Nu het programma grotendeels staat, houdt ons werk nog niet op. De komende maanden zijn we druk met de PR & Marketing. Deze groep zit vol ideeën en de inwoners van Nijverdal kunnen leuke en ludieke acties verwachten. Daarbij maken we gebruik van de traditionele media, maar ook Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat. We willen de bekendheid en zichtbaarheid van Bruisend Nijverdal nog meer vergroten. Houd dus onze social mediakanalen in de gaten voor leuke (win)acties en live video's

Help mee!
Wil je ook meehelpen met het organiseren van de leukste feestweek van het jaar? We kunnen altijd extra mensen gebruiken! Dus neem eens contact op met een van de commissieleden of stuur ons een mailtje: promotie@bruisendnijverdal.com.
Check onze site www.bruisendnijverdal.com voor alle up to date informatie rondom het feest. Deze site is inmiddels geheel vernieuwd door Jurre Hengstman van Smaak Reclame.

Fotocredits: Annauf