Pien de kat weer terecht

NIJVERDAL - Pien de kat is terecht. De afgelopen drie weken was deze zwart-witte kat vermist, tot groot verdriet van de eigenaresse.

Mede dankzij diverse tips van u als lezers is de kat uiteindelijk aangetroffen bij de Koemaste in Hellendoorn. Pien is inmiddels met haar eigenaresse herenigd. Naast een oproep in deze krant werd ook via sociale media een zoektocht opgezet.

Zomermarkt Dorcas

NIJVERDAL - Zaterdag 1 juli van 10.00 uur tot 15.00 uur houdt Dorcas Nijverdal een Zomermarkt op de parkeerplaats achter de Dorcas winkel aan de Rijssensestraat 74a in Nijverdal.

Er staan verschillende kraampjes met leuke spullen tegen een klein prijsje. Tevens demonstraties van: Meubeltjes pimpen door Charlotte Hagting uit Nijverdal. Handletteren door Erna Leusink uit Rijssen. Kaarsen maken door Miny Zuidema uit Nijverdal. Te koop: voor de inwendige mens, koffie/thee met iets lekkers en poffertjes. De opbrengst van deze zomermarkt is voor de allerarmsten in Oost – Europa en Afrika zoals u van ons gewend bent. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de zomermarkt.

BBQ Town in

NIJVERDAL - Zaterdag wordt op de Evenementenweide in Nijverdal weer BBQ Town gehouden. Dit jaar is de tweede editie van de grote barbecue.

Bezoekers kunnen voor 15 euro 2,5 uur onbeperkt eten. Drankmunten kosten dan 2 euro per stuk. Een simpel concept dus. Vorig jaar trok dit ruim 120 bezoekers. Aanvang is om 14.00 uur en het duurt tot ongeveer 18.00 uur.