Afbeelding
Foto:

Sprookjesconcert in Openluchttheater Nijverdal

NIJVERDAL - Nu de zomervakantie voor de deur staat zijn er ook de komende tijd weer vele leuke zomeractiviteiten te beleven voor het hele gezin. Ook het Openluchttheater van Nijverdal doet hier graag aan mee. Zo kunnen gezinnen komende zondag 2 juli genieten van een wel heel magisch concert.

Zondag verandert het Openluchttheater op magische wijze in een Sprookjesbos! Muziekvereniging KSW zal betoverende muziek ten gehore brengen en jij kunt getuige zijn van een prachtig, maar spannend sprookje. Zij nodigen hierbij alle stoere ridders, charmante prinsen, mooie jonkvrouwen, prachtige prinsessen, goede feee¨n en fantastische kinderen uit om met ons mee te gaan op een reis door het betoverde bos.

Spannend
Maar... zoals bij elk sprookje kan het maar zo zijn dat je een sluwe vos, een boze koningin of een enorme walvis tegenkomt. Durf jij het aan en trek je een lange neus naar de slechteriken? Kom dan op 2 juli om 14.00 uur naar het Openluchttheater en zorg samen met ons voor een 'happy end'. Helaas eist alle magie zijn prijs, dus zal er bij de toegangspoort tol gevraagd worden in de vorm van Euro-dukaten.

Betalen met Fantasie
Alle grote mensen betalen 5 euro om het betoverde bos te mogen betreden. Kinderen die niet meer op een basisschool zitten, maar ook nog niet volwassen zijn betalen 2,50 euro e´n een beetje Fantasie. En alle kinderen die op de basisschool zitten betalen het magische bedrag van 0 euro. Zij hebben nog genoeg Fantasie om het bos zonder dukaten te kunnen betreden. Kortom, een zeer bijzonder en ronduit magisch optreden voor het hele gezin.