Afbeelding
Foto:

Lieke Mars pakt kampioenstitel Fysion

NIJVERDAL - Lieke Mars heeft afgelopen zaterdag het clubkampioenschap voor de Ritmische Gym van Fysion in Nijverdal gewonnen.

Op zaterdag 1 juli werden in de sporthal De Kruidenwijk de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden van de afdeling Ritmische Gym van Fysion. Het waren onderlinge wedstrijden voor zowel recreatie- als selectieleden van Fysion. In een afwisselend programma van Ritmische Gym, lieten de deelnemers tussen de 4 en 20 jaar hun oefeningen zien aan de jury.

Diverse onderdelen
Alle wedstrijdmaterialen van de Ritmische Gym kwamen aan bod; lint, touw, knotsen, bal en hoepel. Ook waren er tussendoor demo's te zien. De titel 'Clubkampioen Ritmische Gym 2016' ging naar Lieke Mars. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en sportief evenement. Uiteraard waren er ook weer diverse andere winnaars die ieder uitstekende prestaties leverden op hun niveau. Bij groep 1+2 waren dit Vera Arkes, Maud Huesken, Elin Spierings en Iris Hermus. In groep 3+4: Brit van Dam, Femke Scholten en. Lynn Rouwmaat. In groep 5+6: Nicky Oudejans, Marit Pultrum en Sterre Roelofs. Groep 7+8: Lianne Deijk, Suze Pijffers en Annabel Bergboer. Bij de eerste klas en ouder: Shirley op den Dries, Aniek Paalman en Noa Hoogers. En in de selectie, clubkampioen Lieke Mars, Lindsey Nijenkamp en Emma Poelakker.