Cursus baby- en kindergebaren

NIJVERDAL - Wil jij meer interactie met je baby? Komt je peuter nog niet goed uit zijn woorden? Door het gebruik van gebaren kunnen kinderen vanaf 8 maanden oud met je communiceren! Leer deze gebaren tijdens de cursus babygebaren die start op woensdag 30 augustus in Nijverdal. Ouders, grootouders, gastouders zijn van harte welkom!

Hoewel een baby gemiddeld pas rond de 18 maanden begint met praten is hij al veel eerder fysiek in staat om te communiceren. Zo kan hij eerder met zijn handen duidelijk maken wat hij wil, dan met zijn mond. Handig, want ze kunnen deze gebaren inzetten bij hun dagelijkse communicatie. Zo kunnen ze al vanaf 8 maanden oud vertellen wat ze willen, nodig hebben of buiten voorbij zien komen.

Cursus
Op woensdag 30 augustus start er een nieuwe, interactieve cursus babygebaren voor ouders. In drie avonden worden ruim 50 gebaren aangeleerd. Daarnaast oefenen de deelnemers met diverse activiteiten; voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen met gebaren. De kosten bedragen 70 euro per persoon en zijn inclusief een liedjesboek en een set gebarenkaarten. Het is tevens mogelijk om alleen de eerste avond (de kennismakingsworkshop) bij te wonen. Je leert dan 15 basisgebaren en de kosten hiervoor bedragen 15 euro per persoon. Meer informatie en direct inschrijven via saskia.schreurs@babygebaar.nl of via www.babygebaar.nl waar je meer info over de diverse mogelijkheden terug kunt vinden. We zijn ook te volgen op Facebook: Babygebaren Twente.