Afbeelding
Foto:

Kampvuur-avond

NIJVERDAL - Vrijdag 7 juli 2017 om 20.00 uur is er weer een kampvuur-avond. Dit keer is het thema: het verhaal van Ahmed uit Irak.

Dit keer staat een actueel thema centraal bij de avond, namelijk: wat is er mogelijk, als ze vluchtelingen Gods liefde laten zien? Het thema wordt dit keer toegelicht door het verhaal van Ahmed.

Ahmed
Ahmed is gevlucht uit Irak als moslim. Hij heeft vreselijke dingen meegemaakt. Na veel omzwervingen heeft hij in Nederland christenen ontmoet. Hij was erg onder de indruk van de vrede, liefde en rust van deze mensen. Dit heeft zijn leven veranderd. Na het verhaal van Ahmed is er volop tijd om door te praten en elkaar te ontmoeten met een warme hap en een drankje bij het kampvuur!

Informatie
U bent van harte welkom om te komen en u mag natuurlijk iemand meenemen. De plek waar het kampvuur wordt gehouden is aan de Helmkruidlaan 1 te Nijverdal. Het is geheel gratis, maar een vrije toegift is altijd welkom. Aanmelden kan via Kaj van Leusen (06-22740752), Johan van Dijke (06-20092206) of u kunt een mailtje sturen naar KVAHellendoorn@gmail.com. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebook site van KVA Hellendoorn.