Afbeelding
Foto:

Opgave Grootse
Nijverdalse Pubquiz gestart

NIJVERDAL - Vorig jaar een groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2017 niet ontbreken. Op vrijdag 8 september om 20.00 uur is het tijd voor de Grootse Nijverdalse pubquiz. Welk team gaat dit jaar proberen het slimste team van Nijverdal in 2017 te worden?

Tijdens de pubquiz in de feesttent op het Marktplein zullen de "oh ja" momenten je om de oren vliegen. Je zult als team worden onderworpen aan de meest uiteenlopende, hersenkrakende quizvragen, geluiden, videofragmenten en afbeeldingen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Deze Pubquiz wordt aangeboden, met medewerking van vrijwilligers van het Haarles Feest.

Opgave
De opgave voor deze pubquiz in nu gestart. We proberen dit jaar 100 teams bij elkaar te krijgen in de gezellige feesttent. Een team bestaat uit maximaal 6 mensen. Deelname kost 5 euro per persoon en aanmelden kan via www.bruisendnijverdal.com. Na jouw aanmelding ontvang je meer informatie over de betaalwijze en de feestavond zelf.

Vangrail
Vangrail is één van de beste livebands van Nederland en België, en in 2015 uitgeroepen tot beste coverend van Nederland. Vangrail staat al jaren bekend als dé band voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Een avond Vangrail is een begrip. Ze hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat ze deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z'n kop zet! Vangrail was al te gast bij Radio 3FM, Radio 2, De Tros, Veronica en meer. Aanvang is na de pubquiz, rond 21.30 uur. De entree is gratis in de feesttent van Bruisend Nijverdal op de Markt.

Sponsoren belangrijk
Sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien we steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons de mogelijkheid een breed scala aan activiteiten te ontplooien, voor alle leeftijdsgroepen. Tijdens de dagen staat het motto: 'voor een ieder wat wils' centraal. We houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede. Voor 2017 zijn er inmiddels 5 hoofdsponsoren gevonden: Auto Aaltink - Hart van Nijverdal - EG Computer Specialisten - Jumbo Supermarkten Nijverdal en Gemeente (Hellendoorn Natuurlijk / Avontuurlijk). Zilversponsor zijn: SNS Nijverdal – Heutink en Forum Personeel.