Hellendoorn Open Air

HELLENDOORN - Zaterdag 8 juli is de Hellendoorn Open Air. Dit is de meest veelzijdige gratis muzieksensatie in de omgeving. Hét jaarlijkse evenement van Hellendoorn dat je niet mag missen!

Hellendoorn Open Air is de meest veelzijdige gratis muzieksensatie in de omgeving. In het omgetoverde centrum van Hellendoorn biedt het festival live acts met bekende en minder bekende namen, die allemaal garant staan voor kwaliteit. Het festival vindt plaats in Park De Geuren. Ieder jaar is er ook een speciaal evenement zoals een pubquiz. Tijd om helemaal los te gaan met verschillende bands. Laat je verrassen op dit superfestival.

De heideslak


HELLENDOORN - De Sallandse Heuvelrug herbergt een bijzondere soort: De Heideslak. Al enige jaren kunt u tussen het Buitencentrum van Staatsbosbeheer en het uitzichtpunt op de Noetselerberg een bijzonder soort vervoersmiddel tegenkomen.

De Heideslak is een Electro kar die is ingericht om zeven mensen mee te nemen. Het is zelfs mogelijk om een rolstoel in de Heideslak te plaatsen. De Heideslak is een unieke mogelijkheid. Een groep enthousiaste vrijwilligers neemt u mee op een bijzondere excursie. Op woensdag, donderdag en zondag verzorgen de vrijwilligers drie ritten van ongeveer een uur tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Prijs voor volwassenen is 2,50 euro en voor kinderen 1 euro.

Op dinsdag is een lange excursie van 2 uur mogelijk op aanvraag. Hiervoor zijn de kosten 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. Als u eens een rit wilt maken, kunt u contact opnemen met het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Telefoonnummer 0548-612711.