Afbeelding
Foto:

't Stoepje vernieuwd op de markt in Nijverdal

NIJVERDAL - Bakkerij 't Stoepje is een bekend gezicht in marktland. De franchiseformule ging van start in 1979 en staat garant voor heerlijk brood tegen eerlijke prijzen. Ook op de zaterdagmarkt in Nijverdal is 't Stoepje weer te vinden met Jaap en Evelien Bos.

Er was al enige tijd geen kraam van 't Stoepje meer op de markt in Nijverdal. Ondernemers Jaap en Evelien Bos komen nu weer terug op de zaterdagmarkt met deze formule. Samen hebben zij ruim 32 jaar ervaring met de verkoop van brood en banket. 't Stoepje staat als formule bekend om haar grote assortiment van brood, koeken en feestelijk banket en gebak voor de liefhebber.

Alles vers
'Versheid is onze kwaliteit' is dan ook de leus die zij met gepaste trots voeren. Wie op zoek is naar iets bijzonders moet zeker eens de specialiteiten van 't Stoepje proberen. Zo is er de 'natte keek', roomboter gevulde koeken, ouderwets krenten- of rozijnenbrood, diverse soorten gebaksslofjes, gewoon te veel om op te noemen!

Kom langs
U bent van harte welkom komende zaterdag op de markt bij Jaap en Evelien. Zij hebben voor iedere klant die een aankoop doet een lekkere verrassing!
Tot ziens, tot zaterdag!