Afbeelding
Foto:

Tipdag in Daarle

DAARLE - Een gezellige zomerse dag in Daarle op 29 juli met veel te kijken. Er is van 16:00-21:00 uur een gezellige markt, rommelmarkt met vele activiteiten.

Dit jaar is er een oldtimer show met oude bromfietsen, motoren, tractoren en auto's. Er kan geracet worden over de circuits van Monaco en Barcelona in een levensechte race simulator. Om 16:00 uur wordt er gestart met een optreden van de countryline dancers uit Marle. Tevens zullen er verschillende workouts die worden verzorgd door Body Control Dollen en zijn er creatieve workshops.

Kratten stapelen
De kleintjes kunnen pony rijden, op het springkussen en meedoen aan het kratten stapelen. Het kratten stapelen is een traditioneel onderdeel van de Tipdag, het blijft spannend en uitdagend. Wie kan hangend aan een heuse hijskraan de meeste kratten stappelen?

Bierkennis
Om 19:30 uur wordt de bierkennis van een aantal Daarlenaren getest. Wie weet de meeste biersoorten te onderscheiden en heeft de meeste kennis over het pils? Kortom een zeer gevarieerd programma op en rondom 'n Tip in Daarle. 's Avonds gaat het zomerfeest buiten door met DJ Mark Bosch op de muziekkoepel.

Informatie
Een andere datum om alvast in uw agenda te noteren is zaterdag 2 september dan is er een Tipavond vanaf 21:00 uur met de band Settled Down. Voor meer info kunt u kijken op www.ntip.nl of bellen via 0546-697160.