Afbeelding
Foto:

Kerkdienst als aftrap voor Familiezondag

NIJVERDAL - De familiezondag tijdens Bruisend Nijverdal 2017 op 10 september begint met de Bruisende Oecumenische Viering om 09.30 uur in de feesttent. Deze wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn.

De voorbereidingen voor deze viering zijn al bezig in volle gang. De Raad van Kerken is druk bezig om alles zo goed mogelijk te laten lopen. Voor de muzikale omlijsting zorgen muziekvereniging Advendo en zanggroep Quo Vadis. Enthousiast zijn ze samen muziekstukken aan het in studeren om zo het feest nog groter te maken. Natuurlijk wordt het Evangelie verkondigd, daarvoor hebben ze pastor Koopman en ds. Boomsma bereidt gevonden. Samen willen zij zorgen voor een heldere en vooral hoopvolle boodschap.

Na afloop
Na de viering is er ruimte en tijd elkaar te ontmoeten, een supermarkt uit het dorp verzorgd de koffie en één van de plaatselijke bakkers van Nijverdal vult het aan met iets lekkers. Reden des te meer om nog na de viering te blijven en de gezelligheid bij elkaar en met elkaar te zoeken. De Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn hoopt dat veel mensen van deze gelegenheid gebruik maken om eens samen met elkaar op een bijzondere locatie de dienst te vieren.

Bruisend werk
Naast de kerken wordt er ook elders druk gewerkt om Bruisend Nijverdal tot een succes te maken. Zo kon u de afgelopen tijd hier al interviews lezen met de diverse commissies die ieder hun eigen aspect van het feest uitvoeren. Bruisend Nijverdal wordt dit jaar gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 september.

Gezellig
Naast de dienst op zondag is er dan ook een brocante markt en boekenmarkt vanaf 13.00 uur en er is in de straten volop muziek en gezelligheid. Zo kunt u genieten op de terrassen, maar ook bij de vele foodtrucks die uiteenlopende gerechten aanbieden. Er wordt dan aan het einde van de middag afgesloten met O'G3NE. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.bruisendnijverdal.com