Afbeelding
Foto:

Kinder-rommelmarkt in centrum Nijverdal

NIJVERDAL - Ook dit jaar wordt weer een gezellige kinder-rommelmarkt gehouden in het centrum van Nijverdal. Na het grote succes van deze markten vorig jaar wordt dit komende zaterdag 16 juli voortgezet.

De markt is een goed moment om na een grote schoonmaak eens wat oude spulletjes te verkopen. Of je nu van oude LEGO af wil of een oude Game Boy spelcomputer, alles kan hier verkocht worden om een leuk zakcentje te verdienen. Of natuurlijk om zelf iets leuks te kopen!

Gezellig
Kinderen kunnen speelgoed, kleren en andere gebruikte spullen dus verkopen om zo nog even de portemonnee te spekken. Daarnaast zullen diverse kinderattracties aanwezig waardoor het extra gezellig en leuk is om op de markt te staan en te bezoeken natuurlijk. De Rommelmarkt duurt van 09.00 tot 13.00 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf. Bij veel deelname zal de rommelmarkt zich uitbreiden naar de Willem Alexanderstraat. Kinderen die op de rommelmarkt willen staan, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar maarten.heerdink@gmail.com.