Last minute lenen voor vakantie

NIJVERDAL - Ik ga op vakantie en neem mee... een koffer vol met boeken natuurlijk. Maar wie nog niet zijn of haar zomerboeken heeft, kan deze het beste snel even lenen bij de ZiNiN bibliotheek.

Leen de mooiste, spannendste en meest actuele titels voor een extra lange uitleenperiode van zes weken. Medewerkers van de bibliotheek helpen je graag en laten hun favoriete thrillers, romans, actuele titels en sportboeken zien. Ook in de vakantie komen er steeds nieuwe boeken binnen. Wat is zoal favoriet op dit moment?

Goed advies
De medewerkers annex boekenwurmen van de bibliotheek helpen je graag met een goed advies over een leuk, leerzaam, spannend of ontroerend boek. Iedere medewerker heeft wel een eigen interesse: of het nu de sportboeken van René zijn of de thrillers van Janet. Vraag hen eens naar hun persoonlijke top vijf. Kom erachter door een bezoekje aan de ZINiN Bibliotheek. Je ziet dan ook meteen wat de roman top vijf van Liane is, de top vijf kinderboeken van Dianne en de top vijf actueel van Anita. Natuurlijk hebben wij deze vijf titels aangevuld met andere fijne titels voor heerlijk leesvoer in de vakantie.

Expresse Titels
Nieuw bij de ZINiN Bibliotheek zijn de Expresse Titels. Dit zijn actuele titels die net zijn uitgebracht en vaak zijn besproken op tv of radio zoals in de Wereld Draait Door of RTL Late Night. Deze boeken kan je twee weken lenen om de doorstroom te bevorderen. Ze zijn te herkennen aan een speciale sticker en de speciale tafel waar ze gepresenteerd worden. Wil je minder gewicht in de koffer? Download dan de VakantieBieb app. Deze is gratis voor leden en niet-leden. Hierin vind je een uitgebreid aanbod digitale boeken voor zowel jeugd als volwassenen.