Afbeelding
Foto:

Buitenmarkt "Kunst & Streek" producten

NIJVERDAL - Zondag 10 september wordt bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug een zeer gezellige buitenmarkt 'Kunst & Streek' gehouden. Hier kunt u op een actieve dag kennis maken met de vele streekproducten die te koop zijn én de creativiteit van kunstenaars.

Lekker ronddwalen, proeven, kijken en genieten met het hele gezin: dat kan tijdens de Buitenmarkt 'Kunst & Streekproducten' bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze gezellige en actieve dag maak je kennis met de producten uit de streek én de creativiteit van de kunstenaars uit de buurt.

Aanbod Buitenmarkt
Op de markt staan er verschillende stands met streekproducten. Zo zal Jan Holterman er staan met zijn zelfgemaakte producten van geitenzuivel en buitenscharreleieren, Kaatjes lekkernijen met haar eigen gemaakte tapanades en Brandhof Bijzonder Brood zal er staan met een mobiele oven. Het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug grijpt deze dag meteen aan om te laten zien wat zij heeft met kunst uit eigen regio. Kunstenaars uit de buurt b.v. Elles Blankenstein, komen met schilderwerken, boetseren en encaustic bijenwasschilderijen de buitenmarkt kleur geven. Tijdens de Buitenmarkt zijn er verschillende leuke activiteiten speciaal voor de kids, waaronder houten dieren figuren beschilderen. Ook kun je met het treintje Bello, vanuit het centrum van Nijverdal naar het Buitencentrum en van het Buitencentrum weer terug. Kortom, te veel om op te noemen. Kom langs van 10.30 tot 16.30 uur aan de Grotestraat 281 in Nijverdal.