Afbeelding
Foto:

Obstacle Run Festival tijdens Strong Sister Run

HELLENDOORN - Speciaal voor de meiden en dames wordt binnenkort een gezellige en spectaculaire obstacle run gehouden. Aansluitend op de StrongManRun wordt deze StrongSisterRun gehouden. Hiervoor is ook een zeer gezellig randprogramma opgezet.

Het obstaclerunfestival staat in het teken van beauty, ontspannen, eten en muziek. Daarmee wordt de StrongSisters een echte 'girls day out' geboden. Het hoogtepunt blijft de obstakelrun van 7 kilometer en 22 obstakels. De organisatie bedenkt ieder jaar weer een leuk nieuw thema met knipoog. Dit jaar is dit: 'Mud, Love & Hippinez'. Een thema met een subtiele verwijzing naar de jaren '70, maar in een jasje anno 2017. Door jaarlijks een ander thema te kiezen blijft het een verrassend en fris evenement volgens de organisatoren.

Girls day out
Het obstaclerunfestival vindt plaats op 2 september 2017 in Hellendoorn, een dag voor de Fisherman's Friend StrongmanRun. De sfeer op zaterdag zal heel gezellig zijn bij de StrongSisterRun, ook mannen zijn zeker welkom als toeschouwer! Kijk voor meer informatie op: www.strongsisterrun.nl