Zomer-orgelconcert Gert van Hoef

NIJVERDAL - Deze vrijdag 4 augustus wordt in de Regenboogkerk in Nijverdal weer een zomer orgelconcert gehouden. Gert van Hoef zal vanaf 20.00 uur een optreden geven.

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Hij groeide op zonder zich specifiek bezig te houden met muzikale activiteiten. Pas op 13-jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa die hem wegwijs maakte op het instrument. Naast zijn Conservatoriumstudie geeft Gert inmiddels veel concerten door het gehele land. Het optreden is gratis toegankelijk, maar een vrije gift is welkom.

Info-avond
Afrika Reizen

NIJVERDAL - Op woensdag 9 augustus organiseert Afrika Reizen een informatie avond.

Janny Meijerink, eigenaar van Afrika Reizen, geeft informatie over de reizen die zij organiseerr naar Zuid-Afrika. De avond is bij de Vrije Evangelische Kerk, Grotestraat 68 in Nijverdal. De avond begint om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom.

Kijkt u om naar eenzame
oudere?

NIJVERDAL - De zomervakantie is begonnen. Lekker even de boel de boel laten en op vakantie. Maar: denken we ook aan de thuisblijvers?

Ouderenbonden roepen op om in de zomermaanden ook eens wat leuks te ondernemen met de vele eenzame ouderen die dan ongewild thuis zitten. In de vakantieperiode liggen namelijk ook veel ouderenactiviteiten stil.