Huifkartocht met picknick of High Tea

NIJVERDAL - Op zaterdag 2 september worden weer twee mooie huifkartochten gehouden. Geniet op de bloeiende heide van vergezichten in een on-Nederlands mooi landschap. Voor je lopen twee Belgische paarden die de huifkar trekken in een rustig tempo. Dat is dus optimaal genieten van het fraaie landschap.

Zaterdag 2 september zijn er twee huifkartochten vanaf het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal. De huifkartocht van 10.30 uur wordt gecombineerd met een overheerlijke picknick op de heide. De tweede rit om 14.30 uur wordt afgesloten met een high tea in het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer. Een ontspannen uitje voor het hele gezin. De picknick en high tea worden verzorgd door het restaurant van het BuitenCentrum 'BuitenGewoon Lekker'.

Informatie
De huifkartocht en picknick is van 10.30 tot 13.00 uur. Deelname kost 19,50 euro. De huifkartocht met High Tea begint om 14.30 uur. Deelname kost 23,50 euro. Voor meer informatie: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer of bel met 0548-612711.

Beleefweken
In augustus verandert Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug weer in een prachtige paarse zee van bloeiende heide. Om van dit schouwspel te kunnen genieten worden er allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de beleefweken van de Sallandse Heuvelrug tot en met 3 september.