Muziek en zangavond Vrije Evangelische Kerk

NIJVERDAL - Zondag 27 augustus wordt een muziek en zangavond gehouden in de Vrije Evangelische Kerk aan de Grotestraat in Nijverdal.

Aanvang is 18.30 uur. Het betreft een gezamenlijke dienst van de Vrije Evangelische Gemeente en Protestantse Gemeente Nijverdal. In deze dienst gaat voor majoor mevrouw R.J.F. Mondeel uit Nijverdal. Verder werken mee het Muziekkorps van het Leger des Heils uit Enschede olv Wim Ranselaar en Chris Ranselaar op vleugel/piano. Theama van deze dienst: "Zorg toch dat ieder het weet." In deze muziek en zangdienst is de samenzang uit de bundel van Joh. de Heer. U bent van harte uitgenodigd.

Nieuwe winkel in Nijverdal

NIJVERDAL - Op zaterdag 2 september wordt een nieuwe winkel geopend in Nijverdal. Wat het is? Dat is nog even spannend - Nijverdal heeft namelijk een ware primeur.

Het is de eerste vestiging van een nieuwe, landelijke winkelketen die zich dus als eerste in het mooie Nijverdal gaat vestigen. Het nieuwe winkelconcept is een voortzetting van de voormalige Vögele kledingwinkels. Deze keten sloot begin dit jaar haar deuren. De nieuwe eigenaar komt nu met een nieuw concept. Op termijn moeten hiermee 70 nieuwe winkels geopend worden. De opening van de eerste vestiging is op zaterdag 2 september om 10.00 uur. Dit moet dan een waar feest worden, waarbij iedereen van harte welkom is. De nieuwe eigenaar hoopt dat dit winkelconcept ook weer een positieve stimulans geeft aan het centrum van Nijverdal. De afgelopen jaren sloten immers steeds meer winkels hun deuren.