Nieuwe winkel helaas nog even niet open

NIJVERDAL - De nieuwe winkel die aanvankelijk op 2 september in Nijverdal haar deuren zou openen, gaat helaas wat later openen. Hoewel de initiatiefnemers hoopten op tijd klaar te zijn voor de opening komend weekend, had het lot andere plannen...

De nieuwe voorpui van het pand is voorlopig nog niet klaar, wat mogelijk pas ergens rond eind september/begin oktober wel het geval zal zijn. Afgelopen week kon u hier al een vooraankondiging van de opening lezen. De nieuwe winkel omvat een nieuw concept als opvolger van de Vögele kledingwinkels die begin dit jaar sloten. Op termijn zullen 70 nieuwe winkels geopend worden met dit concept. De hoop is dat ook een stimulans zal geven aan het centrum van Nijverdal als geheel. De afgelopen jaren sloten immers steeds meer winkels hun deuren.

Tipavond in Daarle

DAARLE - Op zaterdagavond 2 september organiseert eetcafé 'n Tip in Daarle weer een gezellige avond met live muziek. Dit als afsluiting van de vakantie.

Vanaf 21.00 uur staan diverse acts op het podium van de muziekkoepel in Daarle. Settled Down is een jonge, vierkoppige pop/rock coverband uit Hardenberg. Met hun uiteenlopende repertoire, dat varieert van 'oude krakers' tot recente top 40 hits, zorgt deze band voor een geslaagd feest voor jong en oud. De band, ooit gestart als schoolband, is al ruim 8 jaar bij elkaar en dus volledig op elkaar ingespeeld. Het gebruik van onder andere drums, toetsen, elektrische gitaar, akoestische gitaar en banjo geven de mogelijkheid voor een zeer gevarieerd repertoire.