Bram van der Vlugt & Co

NIJVERDAL - Komende zaterdag is in het ZiNiN theater in Nijverdal de swingende theatervoorstelling Bram van der Vlugt & Co te zien.

Aanvang is om 20.15 uur kaarten kosten 22.50 euro. Deze zijn te reserveren via www.zinin.com of via (0548)624489. Als je dingen 'met andere oogen' bekijkt, kom je tot ongelofelijke verhalen, waarover acteur Bram van der Vlugt meer vertelt tijdens de voorstelling. De voorstelling wordt ondersteund door prachtige, bijpassende muziek, gespeeld door zijn muzikale kinderen. Bram van der Vlugt zag op een gegeven moment een schilderij, dat hij herkende. Dit schilderij hing zijn hele jeugd in zijn Haags ouderlijk huis. Hij had toen het schilderij geërfd, maar vond het Volendamse tafereel oubollig. Daarom heeft hij het verkocht via een veiling naar Amerika. Toen hij erachter kwam dat het weer in Nederland hing, in een hotel in Volendam, begon hij het schilderij toch met andere ogen te bekijken. Met schitterende verhalen als gevolg. Hierover vertelt hij meer in zijn voorstelling die start op 30 september, om 20.15 uur in het theater van het ZINiN.

Sinterklaas
Bram van der Vlugt maakte furore als nationale Sinterklaas van Nederland. Maar ook verscheen hij in heel veel andere televisieprogramma's als Sinterklaas in Bennie Stout, Goede Tijden Slechte Tijden en nog veel meer programma's. Bram van der Vlugt heeft in meerdere films, televisieprogramma's, tekenfilms, luisterboeken en theatervoorstellingen gespeeld. Bram heeft gespeeld in onder andere Pietje Bell, zeg 'ns AAA, Medisch Centrum West en Moordvrouw. Er valt dus te zeggen dat het een man is dat veel gedaan heeft in zijn carrière als acteur.

Nasdrin Dchar

NIJVERDAL - Acteur Nasdrin Dchar is vrijdag te zien in het ZiNiN-theater. Vanaf 20.15 uur staat hij op de planken met zijn voorstelling DAD.

Kaarten zijn te koop á 18,50 euro. De acteur Nasrdin Dchar ontroert mensen tijdens deze voorstelling met een puur verhaal, vol met levensvragen en sterke kritiekpunten. Hij spreekt recht uit zijn hart, vol emotie en ook wel lichtelijke woede. Kritiekpunten als: "Ik wil niet in een land leven, waar mijn kind wordt gezien, als lid van een groep die het voor iedereen verpest." Woede vooral over de staat waarin het land verkeert waar hij opgroeide. De voorstelling start op 29 september om 20.15 in het theater van het ZINiN.